На 21 ноември от 19,30 ч. в Sofia Live Club е

...
На 21 ноември от 19,30 ч. в Sofia Live Club е
Коментари Харесай

Орлин Горанов: Да започнем отначало

На 21 ноември от 19,30 ч. в Sofia Live Club е премиерата на илюстрираната автобиографична книга на Орлин Горанов „ Да стартираме изначало ". Луксозното цветно издание на един от най-обичаните български артисти е в съавторство с Веселина Паскова, а дизайнер на книгата и корицата е Тодор Манолов. 

Заглавието на книгата е от едноименна ария на българския реализатор. От страниците на „ Да стартираме изначало “ феновете на артиста ще проследят пътя му в естрадата, завоя към оперната зала, блестящите появи на вариететна сцена, случките в киното и театъра, навлизането в езика на мюзикъла. Излизат нескрито доста от незнайните за необятната аудитория ползи на Орлин Горанов – като възпитаник той е запленен от зоология, тренира лека атлетика, насочване, пукотевица и печели надпревари по биатлон, учи за мотори с вътрешно горене, с лекост учи непознати езици. Историите оживяват измежду над 180 фотоси от персоналния списък на " професионалния пасажер ", както Орлин Горанов назовава себе си. 

" Разбрах, че човек не би трябвало да се взема насериозно, тъй като е преходно събитие на тази земя. Не е елементарно, само че има лековито хапче - смехът, шегата. Много оказват помощ позитивните хора и приятелите. С тях се чувстваш същински жив и задоволително мощен да продължиш напред по пътя. А и музиката го прави по-лесен, по-хубав ", споделя Орлин Горанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР